Liinat

Tyynyt

Pyyhepeitteet

Taulut

Käsityötarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1967

KIRJONTA

Piirretyt kirjontatuotteet, kuten liinat, huoneentaulut, tyynyt, pyyhepeitteet ja verhot ovat olleet tärkeä osa tuotevalikoimaamme aivan Käsityö-Elisan historian alusta asti. Painamme tuotteet itse, minkä ansiosta meille onkin kertynyt runsas mallisto, josta löytyy sekä laakapistokirjontaa että ristipistomalleja.

 

Suosittuja tyylejä ovat jugend ja perinteiset suomalaiset aiheet. Myymälässämme on aina saatavilla vaihtuva valikoima valmiiksi painettuja malleja. Tämän lisäksi painamme malleja tilauksesta, esim. suuret pöytäliinat asiakkaan toivomien mittojen mukaan.

 

Mallista riippuen kirjontaan käytetään useimmiten joko mouliné-tai helmilankaa.

Meiltä löydät DMC:n kirjontalangat, joista voit valita työhösi sopivat värit joko valmiiden ehdotusten pohjalta tai itse sommitellen. Valikoimassamme on myös villakirjontalankoja ja DMC:n nimikointilankaa. Langat ja kirjontapohjat myydään erikseen, joten voit halutessasi ostaa myös pelkän pohjan.

 

Myös muun tyyppisiin kirjontatekniikoihin, kuten hardangeriin ja gerstenkorn-pujotteluun, löytyy kankaat ja kirjontalangat. Näihin on tarvikkeiden oston yhteydessä mahdollista saada myös ilmainen malli!

 

Laskemalla tehtäviin ristipistotöihin ja hardanger-kirjontaan löytyy runsas valikoima myytäviä mallilehtiä ja -kirjoja.

Liinat

Piirretyt liinat painetaan puolipellava- tai pellavakankaalle asiakkaan toiveen mukaan. Kankaiden värivaihtoehdot ovat valkaistu  ja valkaisematon, eli pellavanvärinen. Liinojen reunojen viimeistely on mahdollista saada joko reunapitsillä tai päärmättynä. Kaikki liinat on saatavilla myös ilman reunojen viimeistelyä.

 

Kesällä 2013 valikoimamme täydentyy puolipellavaisilla pöytäliinoilla ja lautasliinoilla, joiden reunat on viimeistelty klassisella reikäompeleella.

Nämä liinat ovat kauniisti työstettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan, ilman kirjontaa. Tietenkin niihinkin on mahdollista kirjoa kuvioita. Lautasliinoissa suosittu koriste on nimikirjaimet ja monogrammit.

 

Tällä sivulla on esitelty kuvina niitä malleja, joista meillä on ommeltu mallikappale. Kuvan alla näkyy mallin nimi. Lisäksi saatavana on paljon esim. pikkuliinoja ja ristipistomalleja, jotka on nähtävillä myymälässämme Turussa.

Tyynyt

Tyynymallistomme esimerkkejä näet alla olevissa kuvissa. Malleista löytyy jugendia, vanhoja suomalaisia malleja, sekä uudempia, Käsityö-Elisan omia malleja. Ne tyynyt, jotka painamme itse, on mahdollista saada joko valkaistulle tai pellavanväriselle pohjakankaalle. Myös väreissä on paljon vaihtoehtoja, ne on mahdollista saada juuri omaan sisustukseen sopivaksi!

 

Villakirjontaan on pieni mallisto tyynyjä, sekä keinutuolinmatto. Meiltä löydät villakirjontatöihin myös merinovillakangasta ja

villakirjontalankoja. Kaikki villakirjontamallit voidaan painaa joko mustalle, ruskealle tai valkoiselle villakankaalle. Myös lankojen värit voidaan sovittaa pohjakankaaseen ja omaan sisustukseen sopiviksi.

 

Katso kuva "Monogrammi"-tyynysarjastamme tästä linkistä! "Monogrammi"-tyynyt ovat tyylikkään pelkistettyjä ja ovat myös hieno lahjaidea hääparille.

Pyyhepeitteet ja kannattimet

Pyyhepeite on pala vanhaa suomalaista kirjontaperinnettä, joka sopii nykyäänkin kauniina yksityiskohtana monen tyyliseen sisustukseen. Alla olevissa kuvissa näet mallejamme, aiheissa on perinteisiä kotimaisia, sekä jugendmalleja. Lisäksi valikoimassamme on tarjottimenkannattimia, kirjailtavia wc-rullanpidikkeitä ja sanomalehtilaukkuja.

Taulut

Perinteiset huoneentaulut ovat taas trendikkäitä! Alla olevissa kuvissa näet taulumallejamme. Kaikkiin malleihin on mahdollista valita joko valkaistu, tai pellavanvärinen pohjakangas.

 

Lisäksi lankojen väriä vaihtamalla saa tauluihin aivan erilaista ilmettä. Esim. "Oma koti kullan kallis"-taulusta ompelimme vastikään uuden version käyttämällä mustaa, valkoista, harmaan sävyjä ja hopealankaa!

Yhteystiedot

Käsityö-Elisa Ky

 

p. 044 332 0000

info(a)kasityoelisa.fi

Neulelangat

Virkkauslangat

Kirjontalangat

Käsityökankaat

Piirretyt liinat yms.

Kavanatyöt

...ja paljon muuta!

Vi betjänar också på svenska!

 

We provide customer service also in English