Villalangat

Vauvalangat

puuvilla, bambu ja kesälangat

sukkalangat

alpakka- ja mohairlangat

erikoislangat

Virkkaus-langat

Nypläys-langat

Käsityötarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1967

Langat

Löydät valikoimastamme satoja artikkeleja erilaisia neule-ja virkkauslankoja.

 

Huomaa, että esittelemme sivuillamme vain muutamia vaihtoehtoja, myymälässä on aina paljon lisää sesongeittain vaihtuvaa valikoimaa.

 

Kaikkia valikoimistamme löytyviä lankoja toimitamme myös postitse asiakkaan niin halutessa! ks.YHTEYSTIEDOT JA TILAAMINEN valikosta.

OSTAESSASI LANGAT MEILTÄ, SAAT...

 

 • lankaasi sopivan mallin kaupan päälle. Myymälässämme on mahdollisuus selata tuhansien mallien valikoimaa, josta löytyy neuleita ja asusteita kaikenikäisille.
 • vinkkejä lankavaihtoehdoista, mikäli ohjeessasi mainittua lankaa ei ole saatavilla
 • opastusta, jotta pääset työssä alkuun. Voit aina tulla myös keskeneräisen työn kanssa, ja autamme mielellämme!
 • mahdollisuuden vaihtaa työstäsi yli jääneet kokonaiset kerät mihin tahansa muihin tuotteisiin (Vaihdon tulee tapahtua saman sesongin sisällä, käytäntö ei koske tilaus-tai poistotuotteita)
 • halutessasi kerimme vyyhtinä ostettavat langat kerälle odottaessa

VillaLangat

Villalangoistamme löytyy useita erityyppisiä lankoja eri tarkoituksiin, merinovillasta karstalankoihin ja villasekoitteisiin. Suosituimpia perusvillalankojamme ovat mm. Schachenmayr Merino Extrafine 120 ja 170 ja norjalaisen Sandnesin Smart Superwash.

 

Villaa löytyy myös monista sekoitelangoista. Langoista löytyy myös eri paksuuksia, 10mm puikoilla neulottavista aina ohuisiin pitsihuivilankoihin.

Pesukoneessa tapahtuvaan huovutukseen sopivia villalankojamme ovat Sandnesin Fritidsgarn ja ohuempi Tove, Sandnesin paksu lanka Easy sekä Pirtin Kehräämön langat. Huovutukseen löytyy paljon ohjeita, jotka sopivat nimenomaisesti em. langoille. Meiltä saat aina sopivan ohjeen ilmaiseksi langan mukana!

Sandnes Smart, 100% villa 4,20€ / 50g

Sandnes Fritidsgarn on huovutuslankojen kestosuosikki.3,80€ / 50g

Sandnes Lanett, 100% merinovilla

VauvaLangat

Käsintehdyt, laadukkaista materiaaleista valmistetut neulevaatteet ja -asusteet ovat todella suosittuja ja usein toivottuja lahjoja uudelle tulokkaalle. Vauvanvaatteisiin sopivat lankamme käyvät tietysti myös kaikkeen muuhun neulontaan, aikuisille ja lapsille.

 

Suosituimpia vauvalankojamme on Sandnes Lanett, 100% merinovilla, puikot 2,5mm. Lanka on konepestävä. Värikartassa on kymmeniä värejä ja langalle on satoja malleja, myös kokonaisia mallilehtiä. Tämä lanka on todellinen klassikko!

Lanett 5,30€ / 50g

 

Ylellinen vauvanvaatteisiin soveltuva lanka valikoimassamme on Sandnes Alpakka Silke, 70% pehmeintä babyalpakkaa ja 30% silkkiä. Lanka käy luonnollisesti myös  aikuisten vaatteisiin ja asusteisiin.

Alpakka Silke 8,50€ / 50g

 

Hieman paksumpi, suloisen pehmeä lanka on Rico essentials Cashlana dk. Langan koostumus on 20% cashmiria ja 80% hienoa villaa. Lanka on käsin pestävä.

Essentials Cashlana dk 4,90€ / 25g

 

Suosituin puuvillalanka vauvanvaatteisiin on Sandnes Mandarin Petit, 100% puuvilla, puikot 3mm. Lanka pestään 60 asteessa koneessa, jonka ansiosta valkoinenkin pysyy valkoisena. Mukava lanka kesävaatteisiin, paljon värejä ja runsas valikoima malleja.

Mandarin Petit 4,50€ / 50g

 

Lisäksi valikoimassamme on aina muitakin vauvanvaatteisiin soveltuvia lankoja, ohuita ja paksumpia, villaa ja puuvillaa ja bambua!

 

HUOM! Sandnes Garnin kotisivuilta löydät Lanett, Mandarin Petit ja Alpakka Silke lankojen laajat värikartat.

Sandnes Mandarin Petit, 100% puuvilla,

Paljon ohjeita ja ideoita ihanimpiin vauvaneuleisiin!

PUUVILLA, BAMBU JA KESÄLANGAT

Puuvilla, bambu ja pellava ovat suosittuja materiaaleja neuleisiin ja virkkaukseen silloin, kun halutaan hengittävä ja miellyttävän viileän tuntuinen vaate. Laadukas puuvillaneule ei ole raskas päällä, vaan kauniin sileäpintainen ja mukava käyttää vaikka ympäri vuoden. Puuvilla on myös vahvaa, joten siitä tehty vaate todella kestää aikaa.

 

Bambu taas on tarkemmin sanottuna bambusta tehtyä viskoosia. Viskoosi on miellyttävän viileän ja sileän tuntuista, ja vaatteena se on laskeutuvampi kuin puuvilla. Esimerkkejä valikoimastamme:

Rico Essentials Cotton dk

teetee Bamboo&Co, katso värikartta tästä.

- teetee Bamboo&Co, 58% bambuviskoosia ja 42% puuvillaa, puikot 2,5-3mm. Kauniin eläväpintainen lanka kevyisiin vaatteisiin. Todella toimiva myös keittiöliinoihin!

Bamboo&Co 4,60€ / 50g

 

Pellavasekoitelankaa on Sandnes Line, katso Linen värikartta Sandnesin sivuilta.

Sandnes Line 4,85€ / 50g

- Rico Essentials Cotton dk, 100% merseroitu puuvilla, puikot 3,5-4mm. Essentials Cotton dk on uskomattoman hinta-laatusuhteen omaava kierteinen, merseroitu puuvillalanka neulontaan ja virkkaukseen, jonka värivalikoima on todella laaja, valikoimassamme on aina 30-40 väriä.

Rico Essentials Cotton dk 3,80€ / 50g

Rico Creative Cotton aran

- Rico Creative Cotton aran 100% puuvilla, puikot 5mm. Hieman paksumpi, edullinen puuvillalanka neulontaan ja virkkaukseen!

Rico Creative Cotton Aran 2,95€ / 50g

Sandnes Mandarin Petit, katso värikartta tästä

- Sandnes Mandarin Petit, 100% pehmeä puuvilla, puikot 3mm. Laadukas, ohuempi peruspuuvilla kaikkeen neulontaan ja virkkaukseen. Laaja värikartta ja paljon malleja.

Mandarin Petit 4,50€ / 50g

 

 

Valikoimassamme on aina sesongeittain vaihtuvia uutuuksia!

teetee Pallas, katso värikartta tästä.

SUKKALANGAT

Sukkalangoissamme on useita eri paksuuksia ja valtavasti värejä, sekä kirjavia että yksivärisiä. Pääsääntöisesti kaikki sukkalankamme ovat konepestäviä. Muista myös, että laadukkaista sukkalangoista voi sukkien lisäksi tehdä myös kauniita, kestäviä vaatteita ja asusteita! Päälaatujamme ovat:

- Regian laadukkaat sukkalangat, joiden värit ja laadut vaihtelevat sesongeittain. Tällä hetkellä valikoimassa mm. Regia 4-fädig eli 4-säikeinen ja 6-säikeinen, molemmissa laaduissa on runsas valikoima värejä!

 

- Austermannin Step: klassikko, joka on käsitelty aloe veralla ja jojobaöljyllä. 420m/100g, puikot 2,5mm. Kirjavissa sävyissä vaihtuvia sesonkimallistoja.

 

Ilo ja Suru Luomusukkalanka on täysin kotimainen tuote!

Koostumus 85% Suomenlampaan luomuvilla 15% nylon vahvike. Langassa on jäljellä kaikki villan hyvät ominaisuudet! 3-säikeinen

Ilo ja Suru 10,00€ / 100g

 

- teetee Pallas, 80% villaa, 20% polyamidia, puikot 3-3,5mm.

teetee Pallas 3,20€ / 3,65€ / 50g

 

- teetee Salla, 80% villaa, 20% polyamidia, puikot 3,5-4mm.

teetee Salla 3,60€ / 3,85€ / 50g

 

teetee Tundra alpakkasukkalanka 70% alpakkaa, 30% nylonia.

teetee Tundra 5,95€ / 50g

- teetee Cacao, bukleepintainen lenkkialpakka, 89% alpakkaa, 11% polyamidia, puikot alk. 6mm. Cacaosta syntyy suloisen pehmeä ja kevyt huivi suurilla (8-9mm) puikoilla, jonka ansiosta se on suosituin huivilankamme!

teetee Cacao 13,80€ / 100g

 

- teetee Alpakka 100% alpakkaa, puikot 2,5-3mm.

teetee Alpakka 6,25€ / 50g

 

 

 

- Sandnes Alpakka Silke, 70% babyalpakkaa, 30% silkkiä, puikot 3mm. Katso värikartta tästä!

Alpakka Silke 8,50€ / 50g

 

- Rauma Garn Puno Alpakka, 68% babyalpakkaa, 10% merinovillaa, 22% polyamidia

Puno 11,00€ / 50g

 

- Sandnes Silk Mohair on ylellinen kid mohair/silkkisekoitelanka. Pehmeä lanka on todella riittoisaa, pusero tai neuletakki syntyy jo parista, kolmesta kerästä! Käsityö-Elisan omasta mallistosta löytyy ihana perusvillatakin ja tunikapuseron ohje tälle langalle!

Silk Mohair 12,20€ / 50g

Alpakka on pehmeää, kuohkeaa ja todella lämmintä. Mohair taas on pitkän, kiiltävän karvansa ansiosta suosittua tehostelankana ja myös sellaisenaan, esimerkiksi juhlaneuleisiin ja -huiveihin. Valikoimassamme on mm.

ALPAKKA- JA MOHAIRLANGAT

teetee Alpakka, 100% alpakkaa, katso värikartta tästä.

teetee Cacao, 89% alpakkaa 11% polyamidia, katso värikartta tästä.

Sandnes Alpakka Silke, 70% babyalpakkaa, 30% silkkiä

Erikoislangat

Erikoislankojen valikoimamme päivittyy jatkuvasti sesongin ja trendien mukaan. Vakituisesti on saatavana esim. "pörrölankoja" eli polyester-turkislankaa ja erilaisia lurexlankoja neulontaan ja virkkaukseen.

 

UUTTA!! Rico Creative Bubble erikoislanka on kehitetty keittiösieniin.Langasta neulot tai virkkaat kestävät ja tehokkaat tiskaus sienet!

Rico Creative Bubble 3,20€ / 50g

Virkkauslangat

Monet puuvilla- ja villalangoistamme sopivat hyvin myös virkkaukseen. Näiden lisäksi on muutamia merkkejä perinteisiä, merseroituja puuvillalankoja, joita tiiviin kierteensä takia käytetään lähes yksinomaan virkkaukseen. Virkkauslankojamme ovat mm.

 

 • Eldorado n:o 10 virkkauslanka, katso värikartta tästä 3,50€ / 50g
 • Rico Essentials Crochet virkkauslanka 2,95€ / 50g
 • DMC:n Cebeliá-virkkauslanka 9,50€ / 50g
 • teetee Almina-puuvillalanka, katso värikartta tästä 3,40€ / 50g
 • metallivirkkauslanka Anchor Metallic 6,20€ / 25g
 • Hilos Omegan nylonlangat (katso tarkemmat tiedot Hilos osiosta!)

Nypläyslangat

Valikoimassamme ovat Bockens nypläyslangat (100% pellavaa). Näistä on saatavilla tilauksesta kaikki värit ja paksuudet, mikäli niitä ei löydy varastostamme.

 

Katso nypläyslankojen värikartta tästä!

Yhteystiedot

Käsityö-Elisa Ky

 

p. 044 332 0000

info(a)kasityoelisa.fi

Neulelangat

Virkkauslangat

Kirjontalangat

Käsityökankaat

Piirretyt liinat yms.

Kavanatyöt

...ja paljon muuta!

Vi betjänar också på svenska!

 

We provide customer service also in English