Käsityötarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1967

Käsityö-Elisan historia sai alkunsa vuonna 1967, kun turkulainen kotiompelija Katri Wikman toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja perusti oman käsityöliikkeen Turun Uudenmaankadulle. Mukana oli myös tytär Leila, joka otti hoidettavakseen toisen liiketilan Brahenkadulla.

 

Katrin jäätyä eläkkeelle toiminta jatkui Brahenkadulla. Tällöin mukana oli jo myös Katrin nuorin tytär, Mariann Lindholm. Mariann kävi ruotsinkielisen kotiteollisuuskoulun Turussa. Hän osti liikkeen itselleen vuonna 1983.

Pieni Historia

Katri ja Leila Käsityö-Elisassa 60-luvun lopulla.

Yhdessä tekemisen ilo, luovuus ja loputon rakkaus käsitöihin takaavat sen, että jokaista asiakasta palvellaan samalla innostuksella, kuin yrityksen perustamisesta asti, nyt jo 50 vuoden ajan. Uteliaisuus ja kokeilunhalu innostavat kokeilemaan itse uusia tekniikoita, ja näin ideat voidaan jakaa myös asiakkaiden kesken. Monien eri tekniikoiden taitaminen ja pitkä kokemus takaa myös sen, että asiakkaat saavat tarvitessaan apua työnsä toteuttamisessa.

 

Käsityö-Elisan naisten yhteinen työ ja harrastus on jatkuva omien mallien suunnittelu ja mallikappaleiden valmistus. Ideoita syntyy niin kovaa tahtia että niiden toteutuksessa on mukana usein myös Käsityö-Elisan tilaustöitä valmistava Sirkka. Hänkin on ollut osa ”tiimiä” jo 80-luvulta asti.

 

Omaa mallistoa olevat neuleet, kirjontatyöt ja sisustustuotteet ovat tuttu näky näyteikkunassa, josta uudet ja kanta-asiakkaat löytävät ideoita uusiin käsitöihinsä. Saman kokeilunhalun ansiosta myös tuotevalikoimaan haetaan jatkuvasti uutuuksia, sekä Suomesta että ulkomailta.

TERVETULOA KÄSITYÖ-ELISAAN!

Yhteystiedot

Käsityö-Elisa Ky

 

p. 044 332 0000

info(a)kasityoelisa.fi

Neulelangat

Virkkauslangat

Kirjontalangat

Käsityökankaat

Piirretyt liinat yms.

Kavanatyöt

...ja paljon muuta!

Vi betjänar också på svenska!

 

We provide customer service also in English