Käsityötarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1967

Meiltä löydät laajan valikoiman eri kokoisia kanavatöitä. Myös kuva-aiheissa on runsaasti valinnanvaraa, kuten kukka-asetelmia, erilaisia maisemia, eläinaiheita jne. Suureen suosioon ovat nousseet myös kuuluisia taideteoksia esittävät kuvat, kuten teos "Tyttö ja helmikorvakoru", Mona Lisa sekä Gustav Klimtin ja Vincent van Goghin maalaukset.

 

Valikoimassamme on myös lasten kanavatöitä, joista monet sopivat ensimmäiseksi työksi.

 

Jos valikoimasta ei ihan löydy juuri sitä mitä etsit, voit tutustua kanavatyökuvastoihin, joista voimme tilata haluamasi työn, ilman toimituskuluja. Voit tilata meiltä Orchidea-merkin kanavatyökuvaston postitse, kuvaston hinta on 4,00 € (sis. postimaksun). Jos haluat tilata kuvaston, ilmoita siitä meille sähköpostilla!

 

Valitsemme kanavatöihin sopivat langat asiakkaan toiveen mukaan joko villaisista kanavatyölangoista, tai DMC:n mouliné-langoista. Kanavalankojen valikoimamme käsittää satoja värejä. Kanavatyöpohjan voi aina ostaa myös ilman lankoja.

 

Alla olevia linkkejä klikkaamalla pääset tutustumaan kanavatyökuvastoihin.

Kanavatyöt

Muistathan, että voit tilata meiltä kaikkia kuvastojen kanavatöitä myös postitse! Tutustu tilausohjeisiin tästä linkistä.

Ristipisto-osion kuvastossa 45 on paljon lasten kanavatöitä, Pääset sinne tästä.

PDF-kuvasto 1.

PDF-kuvasto 2.

Yhteystiedot

Käsityö-Elisa Ky

p. 044 332 0000