Käsityötarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1967

Piirretyt kirjontatuotteet, kuten liinat, huoneentaulut, tyynyt, pyyhepeitteet ja verhot ovat olleet tärkeä osa tuotevalikoimaamme aivan Käsityö-Elisan historian alusta asti. Painamme tuotteet itse, minkä ansiosta meille onkin kertynyt runsas mallisto, josta löytyy sekä laakapistokirjontaa että ristipistomalleja.

KIRJONTA

Piirretyt liinat painetaan valkoiselle tai puolipellavakankaalle. Kankaiden värivaihtoehdot ovat valkaistu ja valkaisematon, eli pellavanvärinen.

 

Tällä sivulla on esitelty kuvina niitä malleja, joista meillä on ommeltu mallikappale. Kuvan alla näkyy mallin nimi. Lisäksi saatavana on paljon esim. pikkuliinoja ja ristipistomalleja.

Liinat

Tyynyt

Tyynymallistomme esimerkkejä näet alla olevissa kuvissa. Malleista löytyy jugendia, vanhoja suomalaisia malleja, sekä uudempia, Käsityö-Elisan omia malleja. Ne tyynyt, jotka painamme itse, on mahdollista saada joko valkaistulle tai pellavanväriselle pohjakankaalle.

Pyyhepeitteet ja kannattimet

Pyyhepeite on pala vanhaa suomalaista kirjontaperinnettä, joka sopii nykyäänkin kauniina yksityiskohtana monen tyyliseen sisustukseen. Alla olevissa kuvissa näet mallejamme, aiheissa on perinteisiä kotimaisia, sekä jugendmalleja. Lisäksi valikoimassamme on tarjottimenkannattimia, kirjailtavia wc-rullanpidikkeitä ja sanomalehtilaukkuja.

Yhteystiedot

Käsityö-Elisa Ky

p. 044 332 0000